Vänsterpartiet letar nya diktaturer

Hamas supporter i Gaza. Det verkliga hindret för fred

Idag spred sig nyheten om att Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt kommer delta i årets ”Ship to Gaza”. Vänsterpartiet verkar vara i akut behov av att hitta nya totalitära regimer att stödja efter att både kommunismen och nazismen fallit. Att valet nu fallit på terrororganisationen Hamas verkar vara helt i partiets linje.

I Sveriges Radios rapportering om detta så verkar det nästan som Sjöstedt själv fått producera inslaget eftersom radions krav på saklighet och opartiskhet lyser med sin frånvaro.

Hade Ship to Gaza eller Vänsterpartiet varit intresserade av att hjälpa Gazas befolkning så hade man skickat ”Rullstolarna, leksakerna och böckerna” direkt till tex. Ashdod för kontroll och vidare transport till Gaza. Då hade varorna varit framme för flera månader sedan. Deras slagord om medmänsklighet och solidaritet klingar tomt när man helt utelämnar den israeliska civilbefolkningen som tvingas leva under ett konstant raketregn.

Att Ekot inte kan skilja på politisk propaganda och fakta är under all kritik. Att man i inslaget kallar Israels lagliga bordning för attack, eller att man påstår att ”Grekland anslöt sig till den israeliska blockadpolitiken” när allt Grekland gjorde var att följa internationell rätt är förkastligt.

Jag har kontaktat ansvarig utgivare på Twitter samt mejlat reportern. Inget svar

Annonser

One thought on “Vänsterpartiet letar nya diktaturer

 1. Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt kommer delta i årets ”Ship to Gaza” för att köpa stödet av muslimerna till kommande valomgång.

  Dror Feiler likställer den Syriska regimens massmord på sin egen befolkning med Israels blockad av Gaza.
  En ytterst sjuk och grovt felaktig jämförelse!

  Dror Feiler vet att blockaden mot Gaza beror på att det råder krigstillstånd mellan Gaza och Israel eftersom Gaza ständigt beskjutit och beskjuter Israel med raketer, och att Israel har rätt att genomföra en blockad som förhindrar införsel av vapen eller materiel som kan användas i vapenproduktion för att bekriga Israel.

  Medan Syrien befinner sig i inbördeskrig som är dessutom ett proxi krig mellan Sunni-Alawiter (Shiiter).
  För Irans del blir det en katastrof om Assad regimen förlorar makten, samma gäller Hizbollah i Libanon.

  Iran orkestrerar dagens ”vrede” mot USA med hjälp av spring pojken Sayyed Hasan Nasrallah.

  Vi ser hur de kommer ”överens” i Egyptisk TV debatt…

  Dagens publikationer på Charlie Hebdo http://www.charliehebdo.fr/images/couv2012/1057-une.jpg har inte skapat några raseri utbrott bland judarna, trots att teckningen inkluderar en ortodox jude. http://www.charliehebdo.fr/images/couv2012/1057-une.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s