Terrorist rekrytering på fritidsgård

Ett 20-tal ungdomar i Rinkeby (Stockholm) har via en fritidsgård blivit rekryterade till terrorist gruppen Al-Shabaab. Ett flertal av tonåringarna har omkommit i striderna i Somalia rapporterar Sveriges Radio.

Fritidsgården har fått bidrag från Staten men det blev indraget då det visade sig att man delade upp gården mellan Flickor och pojkar, och på flickornas ”avdelning” fanns det inga möbler.

Lyssna på inslaget, eller läs artikeln i sin helhet på Sveriges Radio

Mer:
Vänsterpartiets kontinuerliga inkonsekvens

1,2,3,

Annonser

2 thoughts on “Terrorist rekrytering på fritidsgård

  1. I dokumentärer om andra världskriget sa man tydligt att tyskarna får vänta i flera år innan vi kommer att lita på dem. De måste uppvisa ett pålitligt och civiliserat beteende under lång tid då de startat WW1 samt WW2.

    Muslimer har samma kollektiva ansvar – ja, faktiskt – för det som sker. Alla får ta sitt ansvar då ni kommer att dömas kollektivt.

    Detta är bortom allt förnuft och jag hyser stor skepsis inför framtidens Sverige. Då är jag själv ändå öppet inställd till multikulturella samhällen. Anpassning är grunden till samhällsbygge, om alla gör olika uppstår anarki, det var ju detta som många flydde från….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s