Aftonbladet tar på sig den bruna uniformen.

Jag kan inte förstå hur en grundlös och felaktig artikel kan åberopa ”Pressfrihet”. Hur Aftonbladet i istället för att erkänna faktafel i sin artikel, hävdar sin pressfrihet, och att kritik av Israel inte är antisemitism. Dvs ett mycket effektivt sätt att låsa en fortsatt diskussion. (Det finns inga fakta i artikeln som de kan verifiera, de har till och med fått använda en 17 år gammal bild för att illustrera).

Vi har en utrikesminister som säger att det inte är ok att främja antisemitismen via sin privata blogg, en blogg som finns upplänkad från Sveriges regerings officiella sida. Och med detta menar Sverige att det skulle vara en slags en officiell ursäkt. Detta är samma utrikesminister som gick ut och kritiserade SVT när det gällde FRA debatten. Då använde han ord som “lögnaktigt och oärligt”.

Jag känner mig illamånde. Går ner och njuter av den vackra stranden i Tel Aviv nu.

SvD, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, DN, 2, Ab, 2, 3, 4, 5, 6, 7, E, 2, 3, Gp, 2, 3, 4, N24, 2, 3, Syd, 2, 3, R, Dag, Hd, 2, R24, N, 2, F, 2, Smp, 2, Vl, B, Blt, Y

Annonser

2 thoughts on “Aftonbladet tar på sig den bruna uniformen.

  1. Så när nu israel själva gått ut i officiell tv-kanal med detta i vintras..tycker du samma? Nej tänkte väl det.

    1. Aftonbladet hävdar att IDF skjuter palestinier för att ta deras organ. publiceringen som israel gick ut med handlar om en dömd läkare för 10 år sedan som tog hornhinnor från avlidna israeler, soldater, civila. dvs en helt annan story. det är bara du och Jan Guillou som inte förstår skillnaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s