Sida köper bil av Fatah och betalar med våra pengar

Fatah drar bistånds organisationerna vid näsan

Nu kommer det fram att Fatah har spelat ett högt spel för att få ta del av biståndspengar. Bloggen Fred i mellanöstern har ett intressant inlägg om hur Fatah hela tiden har dragit biståndsorganisationer som tex. Sida vid näsan för att få en rejäl tillströmning av pengar i plånboken.

Kraven som funnits för att få bistånd har varit så enkla som: erkänna staten Israel, sluta med terror och hålla ingångna avtal. Men Fatahledaren Muhammad Dahlan bekräftar i följande videoklipp att det aldrig var tanken, utan bara ett spel för gallerierna för att få pengar.

Svensk media rapporterar inget om detta. Och bilen som vi inte fick… den kostar 700 miljoner per år.

1,2,3,4,5

Annonser

2 reaktioner på ”Sida köper bil av Fatah och betalar med våra pengar

  1. Och under tiden skjuter Al Fatahs militanta gren Al Aqsa-martyrernas brigader Qassamraketer mot Israel och begår många andra våldsdåd på västbanken.

    Al Aqsa är terroriststämplade precis som Izz Al Din al-Qassam brigaderna. Men det vill inte ni Israelsupporters veta av. Inte heller det att Israel släpper Al-Aqsa medlemmar ur fängelse och media här kallar det fatahsupporters som om de inte hade begått något våldsdåd alls och så det inte ska förknippas med att de är terrorister. Tillhörande en terrorstämplad organisation. De får sen sina vapen tillbaka av Israel mot att de går med i den palestinska säkerhetsstyrkan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s