Per Gahrton (gaston) – debatt for dummies

SVT Debatt var det ett flertal gäster inbjudna för att diskutera den ökade antisemitismen i Sverige. bland annat Palestinagruppens ordförande Per Gahrton och SVD: s Per Gudmundson.

När Gahrton (Gaston) skall uttala sig så försöker han helt förskjuta fokus från ämnet genom att prata om ”ihjälslagna barn” osv. när han får svar av Gudmundson så tappar han helt fattningen och börjar anklaga Per Gudmundson för att hata muslimer, palestinier ja egentligen hela världen.

Vänstern anklagar ofta pro-israeler för att stämpla dem med antisemitism, men vad gör Per Gahrton själv i videoklippet? Han skriker att Gudmundson hatar araber…

Självkritiken om varför han deltog i ett demonstrationståg där det viftades med Hamas flagga som är uttalat antisemitiskt och terroristsstämplat, det menar Gahrton bara är en beklaglig parantes. Vi pratar alltså om ett demonstrationståg där personer ropar på Muhammeds armés återkomst som skall slakta judar, ett tåg som slutar i kravaller och förstörelse.

Retoriken känns igen från Gahrtons kompisar Hamas, ta inget ansvar och skyll ifrån dig.

Mer :
Jan Selling på SVT Opinion: Hamas kan inte vara vänsterns vänner
Lisa Abramowicz: Lägg ansvaret rätt

Bloggar:
– Dick Erixon om ‘Welcome to Ramallmö’
– Jonathan Leman om gårdagens SVT Debatt
– MXp om Hamasledarens son som tar avstånd från faderns terrorgrupp
– Johan Ingerö om debatten inom vänstern, samt ny film från kravallerna

SvD, 2, 3, 4, 5, 6, 7, DN, 2, Dag, 2, 3, Hd, Ab, 2, 3, 4, 5, Debatt, 2, Hd, B, 2, Smp, 2, 3, Kri, 2, Y, Tra

Annonser

2 reaktioner på ”Per Gahrton (gaston) – debatt for dummies

  1. Hela vänsterblocket och de röda börjar få slut på argument nuförtiden. Då kommer de personliga påhoppen fram. Att kommunisterna ligger på Islams sida är ett grundläggande fel från början. Kommunism tillåter inte religion. Vad är då slutsatsen? Pja… om man tänker på vilka väljare vänsterblocket får, d.v.s. de som tycker sig vara felorare, så kan väldigt enkelt och logiskt dra slutsatsen att de är den dumheten som de själva propagerade för som vi måste bekämpa.

  2. Trots en av ”tycka synd om” artikel av Bitte Hammargren, druser i Israel är bättre integrerade i landet än muslimska invandrare i Sverige. De är väl representerade i IDF. De fanns representerade bland de som uttryckte stöd av få tillbaka den kidnappade soldaten Shalit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s