Wolfgang Hansson:s pajaslista

Pajas journalisten Wolfgang Hansson har skrivet en lista på de ”fina” Hamas terroristerna, tillskillnad från Wolfgang hittar jag inte på.

Sheikh Ahmed Yassin, Hamas grundare och andlige ledare. Står bakom mängder av terroristattacker på civila inklusive kvinnor och barn. Dog som han levde.

Ismail Haniya, är ansvarig för att ha startat det pågående kriget mot Israel och bär således huvudansvaret för att det palestinskafolket lider. Har gömt sig sedan de startade kriget… kanske under sjukhuset i Gaza?

Khaled Mashaal, uppmanar till att kidnappa israeler, precis som de gjorde sommaren 2006 då de grävde tunnlar in på Israelisk mark och sköt ihjäl ett flertal oskyldiga och kidnappade bla Gilad Shalit.

Mohammed Deif, ansvarig för planeringen av självmordsattacker mot civila israeler, har ett dussintal oskyldiga människor på sitt samvete.

Ghazi Hamad, har utala sig så här om den demokratiska staten Israel ” Israel bör försvinna från jordens yta. Det är en cancer som borde utrotas”

Nizar Rayan, bigamist med 4 fruar, har hjälpt till att kasta ut sina palestinska bröder bakbudna från höghus då Hamas tog makten från Fatah

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s